Aanpassing nieuw lokaal partijbestuur.

Aangezien er vorig jaar enkele bestuursleden verhuisd zijn, waren we genoodzaakt om de bestuurstaken te herverdelen over de overige bestuursleden.  In grote lijnen blijven de functies dezelfde.

Zo blijft Mario Geys onze lokale partijvoorzitter. Hij krijgt er wel de ledenadministratie als extra taak bij. Daarnaast wordt hij als organisatieverantwoordelijke belast met de coördinatie bij het organiseren van activiteiten.

Pieter van Boxel, blijft secretaris en woordvoerder. Hij krijgt er het beheer van onze website bij. Zo wordt hij, als woordvoerder en webbeheerder verantwoordelijk voor alle uitgaande communicatie via website, sociale media, persberichten, lokale folders en andere publicaties. Als gemeenteraadslid vertolkt Pieter van Boxel onze standpunten uiteraard ook in de gemeenteraad van Malle.

Bart Couttenye blijft, als penningmeester, eindverantwoordelijke voor het beheer van de rekening. Bestuurslid Paul Doevenspeck ondersteund de andere bestuursleden met raad en daad.

Het lokale partijbestuur van VB-Malle wenst u verder een prettig, gezond en sterk 2015 toe. U kan op ons blijven rekenen. Op deze pagina vindt u de taakverdeling en de gegevens van onze bestuursleden op een rijtje: http://www.vlaamsbelangmalle.be/2/

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...