Gebuisde burgemeester…

Het was voor ons geen verrassing… maar volgens een poll van de krant GVA is onze burgemeester, grandioos gebuisd.

Wat ons wel verrast, we zijn bijna geschokt, is het feit dat de burgemeester de schuld hiervoor in de schoenen van z’n eigen burgers schuift. Hij zou beter eens in eigen boezem kijken, en voor zichzelf uitmaken hoe hij zichzelf kan verbeteren.

Zoals ik in mijn column schreef, volgens Harry schijnt de zon altijd boven Malle. En als het eens regent dan was het altijd de schuld van de oppositie. Nu wordt het zowaar nog erger, het is niet enkel de schuld van de oppositie, maar van de burgers zelf…  Onze advocaat-burgemeester maakt van de slachtoffers ineens de verdachten. Je moet het maar durven.
Wij, het Vlaams Belang heeft altijd aan de kant van de burgers gestaan. Ook wij zijn het niet altijd met hen eens, en zij niet met ons. Maar wij blijven zeggen wat vele burgers stillekes denken.

Aan een burgemeester die denkt dat hij zelf heiliger is als de paus hebben ze niks. Als Harry zijn politieke loopbaan alsnog een beetje mooi wil afsluiten raden we hem aan om dringend voor de spiegel te gaan staan.

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...