Proficiat N-VA Malle

VB roept op tot samenwerking.

Pieter van Boxel, Voorzitter van VB Malle en stichter van N-VA Voorkempen, wenst de nieuwe bestuursploeg van N-VA Malle, en in het bijzonder de nieuwe voorzitter, proficiat en alle succes toe.

Hoewel Pieter van Boxel, nu vollop instaat voor de uitbouw van het Vlaams Belang in Malle, is hij de ontwikkelingen bij N-VA Voorkempen (incl. N-VA Malle), tenslotte eigen geestekind, altijd blijven volgen. Verder is hij steeds blijven dromen van een hereniging van alle Vlaams Nationale krachten in Malle:
“Welke vader wil nu niet dat zijn twee kinderen als beste maatjes overeen komen en samenwerken?”.

De lokale VB-voorzitter roept zijn collega bij N-VA Malle, Wouter Patho dan ook op tot een gesprek.“We zullen zien, tot wat het leidt, N-VA is onze bevoorrechte kartelpartner. Bovendien krijgen ze van ons zekerheid op verkozenen en financiële ondersteuning in de gezamenlijke campagne”.

Het is intussen bekend dat Vlaams Belang Malle een groot front wil vormen als waardig alternatief voor Harry Hendrickx, die gesteund wordt door alle andere partijen. We roepen naast N-VA ook iedereen op, die van plan is met een eigen alternatief te komen, om samen te werken in één groot kartel.

Kleine partijen die weinig kans maken op gemeenteraadszetels hebben géén enkele zin. Hun initiatief zal zelfs contraproductief zijn en Harry Hendrickx steunen. De kiesdrempel in Malle licht immer op 7% en dus gaan alle verloren stemmen naar de grootste partij…DBM van Harry Hendrickx. We willen er tenslotte ook op wijzen dat ook DBM en Harry zelf opkwam in een kartel met de VLD. Zonder dit kartel had ook DBM géén slaagkansen gehad, dan had Harry Hendrickx géén burgemeester kunnen worden.

Pieter van Boxel
Woordvoerder

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...