Stefaan Eilers stopt als voorzitter.

Reeds meer dan 20 jaar werd Vlaams Belang Malle geleid door medestichter Stefaan Eilers. Het was een periode van ups en downs maar Stefaan slaagde er wel in, om onze partij in Malle steeds te laten groeien. Onder zijn leiding won eerst het Vlaams Blok en later het Vlaams Belang altijd zetels bij de gemeenteraadsverkiezingen in Malle. In 2006 leidde Stefaan de partij naar een historische verkiezingsoverwinning, waar we ons zetelaantal konden verdubbelen. We zijn hem enorm dankbaar voor alles wat hij voor de partij reeds gedaan heeft.

Stefaan Eilers zal echter niet vertrekken, hij blijft zetelen in de gemeenteraad. Daarnaast is hij nu secretaris en ledenverantwoordelijke van onze afdeling. Bart Couttenye blijft penningmeester en Wouter Verresen is webmaster. Pieter van Boxel zit als fractieleider automatisch in het bestuur. Samen met de voorzitter is de fractieleider immers ook de woordvoerder van onze partij. Daarnaast neemt hij ook de taak van jongerenverantwoordelijke op zich. Paula Wuyts heeft vorig jaar ontslag genomen als gemeenteraadslid, ze blijft wel bestuurslid.

De nieuwe voorzitter brengen we later uitgebreid in beeld. Wie aandachtigd deze website doorbladert kan zijn of haar naam al wel er ergens vinden.

Hij heeft ook een visietekst uitgewerkt, deze vindt u hier:

http://www.vlaamsbelangmalle.be/6/

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...