Nieuwe video: Tom, Elise en Wim zoeken jou!

Vlaams Belang Malle is reeds begonnen met de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen voor 2018. We willen de kiezer een breed en waardig alternatief bieden voor “meer dan 20 jaar, meer van hetzelfde”. Daarom starten we op 23 maart een nieuw project op, het project  “Malle2018”.  Het Vlaams Belang krijg een centrale rol in dit project. Maar om echt een waardig alternatief voor Malle te kunnen aanbieden, moeten we over onze partijgrenzen durven kijken.

Voor dit project zullen we een stuurgroep “project 2018” samenstellen waar zowel VB-leden als bewust onafhankelijken zetelen. Met deze stuurgroep willen we een alternatief met een duidelijk lokaal programma voor Malle uitwerken. We vertrekken met een driehoek van drie kernwoorden als basis: Veilig, Sociaal en Mobiel. Maar het is aan de “stuurgroep project 2018” om dit verder en heel concreet uit te werken.

De stuurgroep werkt in een eerste fase aan een sterk lokaal programma. In een tweede fase zal de lijstvorming aan bod komen. Hier geldt het eigenlijk zelfde principe: De lijst zal bestaan uit zowel VB-leden aangevuld met kandidaten die zich heel bewust als onafhankelijke aan de kiezer presenteren.

Op donderdag 23 Maart om 20u organiseren we daarom een informatiemoment over dit project. Elke Mallenaar is welkom om eens te komen luisteren. Het is trouwens een vrijblijvend informatiemoment, geïnteresseerde Mallenaren kunnen daarna nog beslissen of zij al dan niet met ons gaan meewerken!

Enkele nieuwkomers binnen Vlaams Belang zoals Wim, Tom en Elise gaven reeds het goede voorbeeld. Zij hopen dat jij hun voorbeeld volgen. zij nodigen alle Mallenaren, die zelf graag mee voor verandering willen zorgen uit op dit vrijblijvend infomoment. Onze avond, op 23 maart start om 20u en gaat door in het Cultureel centrum van Westmalle. Hebt u nu al vragen? Projectcoördinator is Wim Vervloet (zie foto), contacteer hem via vervloet.wim@telenet.be.

Wim Vervloet, coördinator “Project Malle2018”

Pieter van Boxel, Voorzitter VB-Malle.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...