Verkiezingsmeeting in Malle

De verkiezingsmeeting was een groot succes. Aangezien de partij, uit respect voor de slachtoffers, de gehele campagne 24u heeft opgeschort, werd ook deze meeting ingekort.

Dit kon echter niet beletten dat men van een groot succes mag spreken. Zo’n 100 aanwezigen luisterden vol aandacht naar de toespraak van Gerolf Annemans. Onderhen ook enkele kopstukken en parlementsleden zoals Nationaal Voorzitter Bruno Valkeniers, Volksvertegenwoordigers Marijke Dillen en Rita De Bont en Senator Freddy van Gaever.

Deze toespraak stond volledig in het teken van de laffe moord op een rechter en haar grifier. Gerolf Annemans hekelde het feit dat de allochtone afkomst van de dader met alle moeite door de media en tegenstanders wordt verzwegen. Verder klaagde hij de toenemende criminaliteit aan. Hij stelde vast dat dit van kwaad naar erger gaat. Hij wees fijntjes op de verantwoordelijkheid van de traditionele partijen ter zake.

Na afloop werd er gezellig nagepraat, waarbij het kameraadschap onder de millitanten en aanwezige kopstukken sterk opviel. Eén zaak is zeker: Vlaams Belang staat er, het is nog lang niet dood. 


Om meer foto’s te bekijken van onze ‘Verkiezingsmeeting 3 juni 2010 in Malle’  zie fotogalerij of deze link  http://www.vlaamsbelangmalle.be/11/fot/4/

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...