Vlaams Belang Malle hernieuwd bestuur met nieuwe voorzitter.

Vlaams Belang Malle heeft een nieuw bestuur samengesteld. De nieuwe bestuursploeg heeft de taak om de campagnes voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voor te bereiden. Op 23 maart hebben we officieel de aftrap gegeven voor dit grote project.

De nieuwe voorzitter wordt Westmallenaar Wim Vervloet. Het bestuur heeft bewust gekozen voor een nieuw gezicht van de partij. Wim staat symbool voor een vernieuwde aanpak en stijl. Wim is geen onbekende in Westmalle. Zijn vader was zaakvoerder van een gekende dierenspeciaalzaak in het centrum van Westmalle. Wim is gelukkig getrouwd en vader van een zoontje. Met een vernieuwde aanpak wil hij deze partij in Malle terug groter maken. Naast zijn taak als voorzitter neemt Wim ook de coördinatie voor onze komende activiteiten en evenementen op zich.

Pieter van Boxel blijft uiteraard een kopstuk van Vlaams Belang Malle en zal een belangrijke rol blijven spelen in de toekomst. Hij blijft immers gemeenteraadslid en woordvoerder van de partij. Pieter en Wim zullen de komende jaren een sterk en complementair duo vormen, waarbij de stijl verschilt maar de gedrevenheid en visie gelijk is. Intern zal Pieter van Boxel, als nieuwe secretaris, vooral administratieve taken op zich nemen.

 

Een campagne staat of valt met een goede en moderne communicatie. Dit is de uitdaging voor Elise Sas, onze nieuwe communicatieverantwoordelijke. Elise is afkomstig uit Deurne en een jonge moeder van 3 kinderen. Haar taak situeert zich vooral rond het uitbouwen van moderne communicatie. Zeker met het lokale “mediacordon”, worden alternatieve vormen van communicatie zoals sociale media heel belangrijk. We willen ook online een breed netwerk uitbouwen, voor al deze diverse taken hebben we met Elise de ideale communicatieverantwoordelijke.

Ook kersvers bestuurslid Tom Van Leemput steekt zijn schouders mee onder het project. Hij zal met veel enthousiasme en met volle overtuiging alle andere bestuursleden ondersteunen en helpen bij hun nieuwe taken.

 

 

Sinds kort hebben we ook een seniorenwerking, met Georges Van Tiggelen als coördinator. Ook Georges nieuw bij de partij, maar werkte reeds samen met ons als kopstuk van onze voormalige kartelpartner VBM (Volksbelangen Malle). Georges is gepensioneerd rechercheur bij de politie van Antwerpen.

 

 

Penningmeester blijft Bart Couttenye. Bart is al sinds 1988 actief in het bestuur van Vlaams Belang Malle, hij is de nestor van ons bestuur en met zijn jarenlange ervaring zal hij ook de nieuwe bestuursleden met raad en daad bijstaan.

 

 

Alle contactgegevens van onze bestuursleden vindt u op de pagina “Wie is wie” op deze website. http://vlaamsbelangmalle.be/wie-is-wie/

 

 

 

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...